Menü

Híreink
2018.10.15.
Tisztelt Partnereink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a cégünk által gyártott BDM.1072-es gyártási számú, Dalma Star color 5kg fékezett habzású mosópor megnevezésű termék visszahívásra került.Kérjük, hogy amennyiben a fenti gyártási számú mosóporból raktári készlettel rendelkeznek, úgy azokat szíveskedjenek zárolni és a készlet mennyiségét részünkre jelezni. Az okozott kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük.
2018.10.10.
Dalma Vasaláskönnyítő 1000ml termékünk megújult csomagolásban újból kapható.
2018.09.10.
Tisztelt Partnereink! Tájékoztatni kívánjuk Önöket arról, hogy a cégünk által jelenleg gyártott Dalma hipokloritos tisztító gél 750 ml-es termékek (Alpen fresh, Cherry fresh, Lemone fresh, Hypo fresh)utód termékei a Dalma antibakteriális hatóanyagtartalmú tisztító gélnek. A termék beltartalma azonos az elődjével, kizárólag a megnevezése változott. Az új biztonsági adatlapok a honlapunkon a letöltések fülben elérhetőek. Amennyiben raktáron tartanak a régi címkés termékváltozatból, kérem, szíveskedjenek azt részünkre jelezni.

Bejelentkezés

E-mail cím
Jelszó

Amennyiben még nem rendelkezik a bejelentkezéshez szükséges azonosítókkal,
úgy a regisztrációhoz kattintson ideFIGYELEM!
A rendelési oldal csak viszonteladók részére áll rendelkezésre!
Megkérjük kis mennyiségű igényeikkel az info@satinagold.hu e-Mail címen
keressenek bennünket.
Csomagjainkat csak postai úton továbbítjuk, melynek aktuális tarifáját a www.posta.hu weboldalon találják. A csomagküldés teljes költsége (csomagdíj, utánvét) minden esetben a vevőt terheli.