Menü

Híreink
2018.10.15.
Tisztelt Partnereink! Tájékoztatjuk Önöket, hogy a cégünk által gyártott BDM.1072-es gyártási számú, Dalma Star color 5kg fékezett habzású mosópor megnevezésű termék visszahívásra került.Kérjük, hogy amennyiben a fenti gyártási számú mosóporból raktári készlettel rendelkeznek, úgy azokat szíveskedjenek zárolni és a készlet mennyiségét részünkre jelezni. Az okozott kellemetlenségért szíves elnézésüket kérjük.
2018.10.10.
Dalma Vasaláskönnyítő 1000ml termékünk megújult csomagolásban újból kapható.
2018.09.10.
Tisztelt Partnereink! Tájékoztatni kívánjuk Önöket arról, hogy a cégünk által jelenleg gyártott Dalma hipokloritos tisztító gél 750 ml-es termékek (Alpen fresh, Cherry fresh, Lemone fresh, Hypo fresh)utód termékei a Dalma antibakteriális hatóanyagtartalmú tisztító gélnek. A termék beltartalma azonos az elődjével, kizárólag a megnevezése változott. Az új biztonsági adatlapok a honlapunkon a letöltések fülben elérhetőek. Amennyiben raktáron tartanak a régi címkés termékváltozatból, kérem, szíveskedjenek azt részünkre jelezni.

Adatvédelmi szabályzat

Tisztelt Partnerünk!

Személyes adatainak védelme kiemelten fontos számunkra, ennek megfelelően a kezelésük során folyamatosan gondoskodunk azok biztonságáról.

Adatkezelésünket a vonatkozó jogszabályi rendelkezések előírásainak figyelembe vételével a GDPR Adatvédelmi Rendelettel összhangban végezzük.

Az alábbi linkre kattintva tekintheti meg gazdasági társaságunk adatvédelmi szabályzatát.